Vill du se Alvaro Santos i HIF igen?

torsdag 9 december 2010

Problem i truppen

Fick under gårdagen mindre kul information angående HIF:s trupp. Det verkar som att "Abbe" Khalili har hamnat i problem med klubben. Khalili har under året sett väldigt spännande ut, främst i U21-laget men har även fått chansen i seniorlaget och Allsvenskan samt haft en viktig roll i det svenska P18-landslaget. Nu verkar det tyvärr inte bättre att det är något som gått snett mellan honom och HIF och han verkar vara på väg tillbaka till Högaborg. Hurvida det rör sig om en permanent övergång eller en utlåning är för mig oklart och det ska även sägas att ingenting är riktigt klart, men däremot står det klart att någonting har hänt mellan Khalili och HIF som har påverkat hans situation i HIF.

3 kommentarer:

  1. Från hästens mun så har Abbe inte stött sig med någon i HIF eller för den delen hört något om en eventuell flytt. Din uppgiftslämnare verkar famla i mörkret.

    / JBP

    SvaraRadera
  2. JBP: Då jag fått uppgifterna från en förstahandskälla med VÄLDIGT god insyn i Khalilis framtid så är jag relativt säker på att uppgifterna om att det finns problem stämmer. Hurvida det sedan blir en övergång till Högaborg är ännu inte klart, men avvakta några veckor så vet nog både jag och kanske alla andra mer.

    SvaraRadera
  3. Hästens mun = Abbe.

    Förstahandskälla = ?

    // JBP

    SvaraRadera