Vill du se Alvaro Santos i HIF igen?

fredag 24 december 2010

Nu börjar det hända saker

Mitt i julfirandet så verkar det hända saker i HIF. Uppgifter på Bakgatan gör gällande att HIF hamnat i problem när det gäller May Mahlangu, någonting angående Mays kontrakt verkar vara problemet. Skulle det visa sig att uppgifterna om att May inte tänker förlänga sitt kontrakt alt. vill lämna HIF så sitter HIF i en otroligt besvärlig situation, en situation många gånger värre än den som uppfann sig när Henrik Larsson annonserade sitt avsked. Den hemska tanke som rör sig i mitt huvud att HIF kan riskera att efter ha tappat Lantz sitta med en hemlängtande ( svårmotiverad??) Gashi samt en jättetalang med kontraktsproblem, May. Kalla kårar...

Samtidigt verkar Peter Larsson ha lyssnat på ett bud från IFK Norrköping (!) samt Elfsborg och HIF riskerar gå miste om Joels ersättare(?) pga att Joels affär drar ut på tiden.

Oroande eller glädjande nyheter är att HIF vill förstärka truppen med ett par namn, en vänsterspelare vet vi sedan tidigare och även en innermittfältare står under bevakning. Förhoppningsvis är det inte Mays ersättare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar