Vill du se Alvaro Santos i HIF igen?

torsdag 6 januari 2011

Vilken nyhet vill du se?

Alvaro Santos skriver på för HIF!'
HIF presenterade under dagen Alvaro Santos som sitt senaste nyförvärv, klubben skriver ett prestationsbaserat kontrakt med brassen. "Alvaro i from ger oss en dimension och som det är nu kostar det inte oss något att testa honom" avslutar Jesper Jansson

Klart för ombyggnad av Olympia!
Alla parter är överens, efter säsongen byggs Olympia om till en modern fotbollsarena. " Vi satsar på att bygga en bra arena för fotboll, inget annat" berättar Paul Myllenberg.

HIF säljer namnet på nya arenan!
Under dagen bekräftades uppgifterna om att HIF kommer sälja ut sitt arenanamn på den nya arenan. Vi är öppna för det mesta men visst hade det varit fint om vi kan få med Olympia i namnet på något vis menar Paul Myllenberg.

HIF säljer Alexander Gerndt, får rekordsumma!
Allsvenskans bästa spelare, Alxander Gerndt är förlorad för HIF, som ändå kanske jublar. Gerndt är klar för Premier Leauge-laget Newcastle som betalar 90 miljoner för den otroligt heta svensken som följt upp fjolårets skytteligavinst med att göra 14 mål på 15 matcher under vårsäsongen.


*****
Välj en av dessa nyheter som du helst vill se, kommentera gärna ditt val under inlägget!

2 kommentarer:

  1. Sista alternativet. 14 mål av Gernt på vårsäsongen innebär att HIF ligger i toppen av allsvenskan och är väl förberedda på att släppa Gernt. 90 mille gör det dessutom betydligt lättare att genomföra en ombyggnad av olympia utan att sälja ut namnet

    SvaraRadera
  2. Anonym: Bra alternativ där, hade varit skönt att slippa sälja arenanamnet. Är det någon gång okej att sälja namnet på en klassisk arena som Olympia?

    SvaraRadera