Vill du se Alvaro Santos i HIF igen?

torsdag 6 januari 2011

Agera!

Vi skulle behöva renovera upp/bygga till Olympia. Man måste förutom att bygga om kortsidorna se till att utöka logerna, en del av Olympia skulle behöva byggas om till foajé och man skulle behöva se över möjligheterna att däri verkligen tjäna pengar. Det behöver tänkas om när det gäller hur lättillgänglig arenan är, kiosker och toaletterna som finns nu är inte värdiga en arena på 2000-talet. Kortsidorna är ju givetvis det största projektet, det måste in tak på dessa. Omgående. Samtidigt ska man inte röra den växande rörelsen av stående/sjungande fans, plats måste ges till dessa. Som idag på 37:an. Kommer den sjungande delen återvända till kortsidorna om tak tillförs? Kan man bygga en våning ytterligare på kortsidorna/långsidorna för att få plats med mer loger?


Sen har vi servicén på arenan. Hur är den?
Själv gör jag sällan av med en krona inne på arenan. Att köpa en blaskig folköl för 40 spänn i plastglas eller en Delicato-mazarin för 25 spänn intresserar mig inte. Hur ser ni på det? Vad skulle kunna få mig, och många med mig, att spendera mer? Hur som helst råder inga tvivel om att det faktiskt finns pengar att dra in, och att det finns konsumenter som vill spendera. Hade möjligheterna varit de rätta hade många lagt tusenlappar varje år i kringkonsumtion på arenan. Pengar som nu går till lokala krögare på stan.

Det är inga små frågor det här. Frågor som i många år diskuterats men inte mycket händer. Det finns inga enkla lösningar. Men en sak står nu klar. Det är dags att agera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar